Måndag!

Då jag fortfarande är lite mer snorig än jag brukar vara så blev jag hemma igår också. Jäkla corona, innan hösten hade jag typ 8 sjukdagar på 20 år på Ica, men sedan  oktober har jag haft 7 sjukdagar så det är verkligen skillnad!
 
Igår tog jag Szum i töm på morgonen efter att ha vattnat och fixat hästarna, Szum var laddad och taggad. Sen en kopp kaffe och i väg till Hammarn för att ta coronatest. När jag kom hem igen så fixade jag lunch och testade lite nytt. Stekte kycklingbitar och bacon, kokade upp grädda och creme fraiche, en halv buljongtärnibg och lite mjölk och när det kokat upp så la jag i pasta och lät den koka i det innan jag blandade ihop allt. Det blev väldigt gott men lite för mastigt för mig så fick bara i mig lite. Sen fick vi ett snabbt besök och drack lite kaffe innan jag åkte till stallet igen.
 
Red först Chokladen, började på banan med lite longering och sen trav jobb innan jag red till slingan, min förhoppning var att hon då inte skulle vara så busig på slingan men det var hon ju ändå... Sen var Paula och hennes man i stallet och mockade lösdriften så de fick hjälpa mig att fånga Zippin, vi fick ta ut Szum och Juliette så jag kunde lura henne med en hink. Då kunde jag longera henne lite och red sedan, vi lufsade bara runt lite på banan men det gick bra i alla fall. Avslutade i stallet med att rida dressyr på Clarinett innan jag nattade hästarna, och sen ägnades kvällen åt lite bokföring.
 
Szum på banan!
 
Zippin sedan på banan på kvällen!
 
Finaste Clarinett-prinsessan efter ridningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0