Lika som bär!

Känslan när det blir 10-15 grader varmare ute och det nästan känns som tö fast det fortfarande är minusgrader! Äntligen lite vettig temperatur men igår kväll blåste det i stället kallt....
 
Igår morse tog jag två pigga och busiga hästar, först Szum som jag longerade och sen Chokladen som jag red på slingan. Chokladen är så lik sin mor, Räkan, och när hon blir busig så gör hon precis lika som Räkan gjorde. Drar ner huvudet och småskuttar men inga riktiga bocksprång, så igår när jag red Chokladen och fick kämpa hela passet med att hålla upp huvudet på Chokladen så hade det lika gärna kunnat vara Räkan jag red. De är väldigt lika varandra på många sätt, i ridningen är Chokladen lite piggare, har lite lättare för sig och kanske lite känsligare, Räkan var bättre med sina hovar men annars är dom väldigt lika i det mesta. Dessutom är de rätt lika till utseendet, även om Chokladen är lite mörkare!
 
När jag hade ridit så var det bara att fika och åka till jobbet, där var det rörigt och stökigt i vanlig fredagsordning. Efter jobbet värmde jag potatisbullar och bacon innan jag åkte till stallet igen. Nu blåste det och Grå var lite orolig och småstökig när jag gjorde i ordning henne, men lugnade sig på banan och var riktigt trevlig att rida! Kändes lite stel i början men släppte snabbt och det var roligt att få ett riktigt ridpass!
 
Sen körde jag in en bal till flickorna innan det blev kväll med lite film på tvn. Nu ny dag och mer jobb!
 
Den obligatoriska öronbilden från slingan, Chokladen igår!
 
Ett par bilder på Räkan:
 
Hon var visserligen dräktig på dessa bilder men jag har mest bilder på henne då. Tänk också vilken kvalitetsskillnad det är på bilderna numera!
 
Chokladen :
Visst är de lika? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0