Kylgele!

Det tinar för fort! Snön har redan blivit skare och is, och igår kväll åkte broddarna på igen! Så tråkigt när vi hade så fin snö och det fortfarande är ett par månader kvar innan det är vår på riktigt och blir bart. 
 
Innan jobbet igår så skulle jag rida Chokladen, men hon var lite tjock i ett ven. Såg ut som att hon sparkat på sig själv lite, jag vet att hon lätt svullnar upp för minsta lilla men jag valde att tömköra i stället så jag kunde se hur hon såg ut. Hon var fräsch och svullnaden hade gått ner lite efter men inte helt, får bli kylgele på det två gånger per dag nu framöver. En annan som också är pyttelite svullen i ett ben, en framkota, är Grå som jag också smörjer med kylgele morgon och kväll. Hon ska få gå lite lugnare tills det gått ner så igår fick hon gå bakbromsträning. Jobbade ju på mycket med det på henne i höstas innan halkan men sen har det blivit uppehåll men nu gör vi ett nytt ryck med det.
 
Sen fika, och till Ica och lönefredag, dvs mycket folk och mycket fart. Hemma igen på kvällen så gjorde jag pastagratäng av resterna från den grillade kycklingen, tillsammans med bacon, paprika, grädde och givetvis pasta. Sen till stallet igen och ett sent dressyrpass med Clarinett. Jobbade mycket med att hon ska bli kvickare för skänkeln och med galoppfattningarna. Gäller att passa på att rida nu för snart har underlaget tinat bort, jag som kämpat så med att packa ihop det och få det bra! Hade hoppats att kunna ha det i alla fall större delen av mars. Men idag ska det tydligen regna och i morgon vara 7 plusgrader så jag ser framför mig en lång, isig och tråkig vår i stället för en härlig vårvinter med fluffig snö. Så tråkigt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0