Galet fint väder!

Galet fint väder idag! Lite försmak av vårvintern, och som jag längtar tills dess!
 
I dag började jag med att köra in en bal i en hage och sen mockning av två lösdrifter. Sen red jag först Lemonaden, började med lite trav på banan för att känna på lite och sedan red vi på slingan. Så roligt att det börjarlossna rejält med henne. 1,5 år sedan hon hade det rejäla sadeltvånget när vi var på träning och hon drog i väg ut från banan där, och som sedan dess varit väldigt spänd och knappt gått trava mer än 20 meter utan att tjuvstoppa. Och i dag travade vi runt på slingan, om än inte hela varvet, avspänt och fint. Det är så roligt, och jag hoppas att det håller i sig!
 
Den kom Linda och vi red Bea och Wasabi också på slingan ett par varv. Wasabi fortfarande vinglig, obalanserad, tjafsig i munnen och fullt nog att hålla sig på spåret, så fortfarande håller vi oss till skritt, men ändå bättre än förra gången. Avslutade sedan med att rida lite dressyr pä Chokladen, och hon börjar äntligen kännas lite ridbar igen och vi ärnog snart tillbaka efter vilan. 
 
Sedan spaghetti och köttfärssås till mat och i väg på lektioner. Jag var orolig för att det finvädret skulle ge en kall kväll, och jag fick tyvärr rätt. Sista lektionen ställde vi in, där var det - 21 grader redan 1.5 timme innan jag skulle dit, och det var ändå - 20 på den sista jag hade. Lite i kallaste laget tycker jag! Sen nattning av hästar och nu sova!
 
Galet fint väder idag! Lemonaden på slingan.
 
Jag rider henne på sidepull nu, men har bett när jag tömkör och det är tanken att rida på det igen senare men det är en del i att komma förbi spänningarna.
 
Wasabi hade tråkigt när vi väntade på Bea och Linda, hon lekte med spöet under tiden.
 
Wasabi i profil
 
Efter ridningen! Hon ser ut som ett föl med den där pannluggen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0