Fredag!

Vaknade strax före 6.00 i morse med huvudvärk och var snorig. När det inte gått över fast jag hade varit uppe och igång en halvtimme så ringde jag och sjukanmälde mig. Jäkla corona, i vanliga fall hade jag inte stannat hemma i dag, men nu är det ju som det är. 
 
I stället la jag mig igen och sov 1.5 timme till innan jag åkte till hästarna för att vattna och fixa. Redan här kände jag mig betydligt bättre. Jag har sen bakat en sockerkaka, bokfört, mockat hos Nisse och lagat en tidig middag, och ätit både middag och sockerkaka innan jag var tillbaka i stallet igen. 
 
Jag och Linda red en lugn tur med Clarinett och Bea innan mörkret, och sen hjälpte Linda mig att köra ut balar i alla hagar, med bilen såklart. Jag tog Grå i töm, och gjorde ett försök att fånga Zippin men gav upp eftersom hon bara blev mer yrslig ju mer jag försökte, tar det i helgen i stället. Blev lite fredagsmys till På spåret med ostbågar och julmust, nu hoppas jag på att vakna upp helt frisk i morgon, även fast jag inte känner mig sjuk i dag heller och inte alls är lika snorig som i morse, men det är ju bara så jobbigt och besvärligt att vara snorig numera!
 
Från våran ridtur i dag, tänk att det är ljust nästan ända till 17 nu på dagarna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0