Fettisdagen!

Jag har sagt det förut, det blir aldrig som man tänkt sig när man har hästar... 
 
Först i morse ringde bilverkstan och sa att det behövdes bytas fler delar på bilen och att jag därför inte kan hämta den förrän på torsdag. Det enda som var bra med det är att jag fick några dagar till att skramla ihop pengar när det nu blev dyrare.... Jag är så sjukt beroende av bilen!
 
Fick skjuts av Nisse till stallet. Medan jag pysslade på där så bestämde sig mina brudar för att livet var tråkigt och så drog de ner till Bea och Wasabis hage igen!!! Jag ringde Nisse som kom och hjälpte mig, men jag fick leda upp de fyra gånger innan de stannade i hagen! Gissa att jag var galet less, och blev dessutom översprungen en gång så ett blåmärke på låret efter en hov.
 
När de var på plats igen och hagen fixad så hade Paula kommit för att rida så jag följde med henne med Zippin. Det var längesen hon gick en sån längre utetur men det gick bra, fast nog betedde hon sig lite märkligt emellnåt. Som när vi red förbi ett av sommarbetena så tokgnäggade hon, många gånger och åt båda håll, dom om hon trodde att häst skulle vara kvar där...
 
Efter ridturen så red jag Lemonaden, började med något varv på banan och sedan red vi på slingan. Och vi kunde inte låta bli att resa en galopp! Har bara galopperat på henne en gång, det var två år sedan och hon bockade då, sen började allt strul med sadeltvånget som eskalerade och spänningarna så sen har det inte blivit. Men i dag gick det fint även om vi inte galopperade något långt, men vi är på gång!
 
Sen mockade jag lösdriften innan Nisse kom och hämtade mig. Till middag åt jag potatis och stekt fläsk medan Nisse åt bruna bönor och fläsk. En semla blev det givetvis också! Linda kom och drack en kopp kaffe innan vi åkte till stallet. Nu red jag dressyr med Chokladen medan Linda longerade Bea, och sen nattning av hästarna. Nu känner jag mig lite yrslig men skyller på den fettrika maten och hoppas att det är borta i morgon igen!
 
Innan avsittning från Lemonaden!
 
Lemonaden med sitt sidepull! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0