Bara -18 grader!

I morse vaknade jag med, den ganska ovanliga, tanken - det är bara - 18 grader ute!!!
 
Jag gjorde ett ryck i stallet, mockade en lösdrift och sen jobbade hästar. Först longerade jag Chokladen som jag trodde skulle vara jättepigg men hon var ganska lugn men väldigt brunstig! Red sedan Clarinett som först gick trampa upp lite nya ridvägar och sedan trava och galoppera lite på den redan upptrampade slingan. Avslutade med att rida lite dressyr på Grå. När jag var klar i stallet var det bara - 13 grader och jag ångrade lite att jag tagit på mig Ica-jobb.
 
Gjorde en halvhalt hemma och åt soppa och bytte om sen till jobbet för några timmar där. Efter jobbet så gjorde jag en klämd macka och sen till stallet igen där jag jobbade Bea i töm åt Linda och körde in en höbal åt prinsessorna. När jag var klar nere i stallet och  kom upp till deras hage igen för att vattna så hade de puttat balen så den hängde på hörnstolpen påväg ut ur hagen. Jag lyckades inte flytta den själv för hand så bestämde mig för att prova med bilen. När jag öppnade för att göra drt så drog flickorna ut! Först sprang de som galningar, ville inte alls bli fångade och sedan parkerade de sig nere vid de andra hagarna och ville inte gå därifrån. Jag fick leda alla tillbaka, ingen följde med lös så det blev tre vändor innan de var i fångade igen. De är så gräsligt brunstiga nu och tyckte att det var så mysigt att få osa med de andra hästarna!
 
Jag är helt slut efter att först försökt rulla balen och sen hämtat dom, dessutom snurrig efter att ha dragit i mig en massa astmaspray. Så nu ska jag försöka sova och hoppas på fortsatt mildare väder i morgon, nu i kväll endast -15 så känns rätt lovande!
 
 
Chokladen i lina! 
 
Mycket snö var det där jag och Clarinett försökte rida! 
 
 
Här fick vi vända för det var för mycket snö! Men vackert är det! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0