Älgspår överallt!

Det är älgar överallt! På vägarna, både stora och små vägar, och på min gård!!! I natt har de varit på båda uppfarterna, några meter från uteboxarna och fem meter från huset! En tidsfråga innan de är i hagarna!
 
Ledig i dag och jag började med att mocka två av lösdrifterna. Sen skulle jag rida Zippin först men hon lät sig inte luras med mutor i dag så jag lyckades inte fånga henne. I stället longerade jag Szum, såg när jag försökte fånga Zippin att han var lite tjock i ett bakben så jag ville kolla honom lite extra. Väldigt pigg var han men såg fräsch ut. Sen red jag Clarinett på slingan, det var färska älgspår 2 meter från spåret och med tanke på att Clarinett var både spänd och slvättig så var de nog inte så långt bort. Blev ändå lite galoppjobb för henne. Red sedan Chokladen som fick pulsa snö på gården och en bit upp i skogen, och det var givetvis älgspår där med och de har gått precis bredvid banan.
 
När Linda kom så red vi Bea och Wasabi, vi red på slingan med dom med och då var det ingen som brydde sig om några älgar. Wasabi har förvisso fullt upp med att gå på spåret och inte ramla av det i något av allt stök hon håller på med, som att kasta med huvudet, dra i tyglarna, nosa på Bea och titta på allt... Sen hem där Nisse hade gjort köttgryta, och sedan i väg på lite lektioner. Bra dag ändå!
 
Innan avsittning från Wasabi, Linda och Bea i fronten. En patantes, visst blev boxarna snygga i rött? Är så nöjd med att jag målade om dom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0