Tre veckor till jul!

Även fast jag jobbat 20 jular är jag fortfarande lika förvånad och fascinerad över hur mycket det handlas till jul. Och det har redan börjat, tre veckor kvar till julafton igår!
 
Jag var i stallet på morgonen men hann inte alls så mycket som jag ville. Red i alla fall lite på Wasabi, det har ju varit mycket tömkörning nu men det bra, inte minst för mig, att sitta upp emellan och känna att det går. Igår var hon taggad och hade rodeo när jag longerade innan. När jag satt upp kändes hon som en bomb och började direkt dra i tyglarna. Efter att ha skrittat lite och gjort någon halt satt jag av, gjorde några halter från marken och andades lite och sedan satt jag upp igen. Då kändes det bättre, och jag skrittade runt och gjorde halter tills hon frustade och slappnade av. Behöver rida mer helt klart.
 
Efter en kaosdag på jobbet blev det kalvsyltemackor till mat och sedan stallet igen. Den här gången var det Zayats tur och jag fortsätte med våran träning att gå med mig på. Trodde nog att polletten skulle ha trillat ner och att allt skulle gå jättelätt nu men riktigt så lätt var det inte. Jag började med att stå i stigbygeln och starta och stanna, det fungerar bra men igår kom hon på en annan grej i det jobbet som jag först fick jobba igenom (hon kastade med huvudet rejält så jag tappade antingen tygeln eller balansen), när jag fick till det så fanns inte så mycket fokus och energi kvar till att jobba med att gå uppsuttet. Fick i alla fall till ett par steg innan jag satt av, det kommer att ge sig bara hon förstår vad jag är ute efter!
 
Dom här öronen alltså!
 
Det där ser bättre ut! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0