Rutinkontroll!

Ni vet hur trött man blir när man haft något som hängt över en i flera dagar och det sen är över? Så känns det nu för mig! 
 
Jag mockade och spånade alla lösdrifterna först i morse och sedan var det bara att invänta besöket, passade på att putsa lite träns när jag väntade. Fick nämligen veta dagen innan julafton att jag var uttagen till rutinkontroll av hästar och utrymmen av Länsstyrelsen. Detta har hängt lite över mig hela julen, även om jag vet att hästarna är i bra skick så vet man aldrig om man missat att göra något eller någon bestämmelse, mätt fel, räknat fel eller om det är något som de fastnar på som man själv vant sig vid.
 
Vi kollade alla hästar och lösdrifterna, som hon även mätte och skrev upp storlekar på hästarna som gick i varje. Allt var, som tur var, utan anmärkningar men hon rekommenderade mig att försöka bredda ingången på den ena ligghallen. Känns skönt att kunna pusta ut och ha klarat en kontroll.
 
Jag tog Clarinett i töm innan fika och i väg för en lektion, gäller att passa på när det är vettig temperatur. Vidare sedan på Hammarn där jag köpte foder och spån, hem och gjorde mat och där någonstans försvann min energi. Jag red Zayats på kvällen, vi red på banan för att testa om vi kunde rida utanför spåret och det kunde vi! Så pass bra att vi testade lite trav i dag också! Zayats har verkligen knäckt koden nu och likt ett barn som knäckt läskoden och bara vill läsa alla böcker på en gång, så vill hon göra allt på en gång!
 
Även om det var bra temperatur i kväll att rida så fanns inte energi kvar till mer, inte så konstigt när jag varit spänd över den här dagen sen i onsdags. Nu hoppas jag på mer energi, och fortsatt ridväder, i morgon. Och efter nyår borde det lugna ner sig och jag ska försöka komma igång med hästarna ordentligt!
 
När matte har med sig en rolig leksak till hagen. Här Wasabi som leker med plasten.
 
 
Och sedan Chokladens tur!
 
Och Clarinett på jobb! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0