Ridkappa!

Kallt i dag med och jag är så nöjd över att jag fick hem min vinterridkappa igår! Det var -20 när jag började med hästarna på förmiddagen och jag har inte frusit!
 
Jag tog först Grå i töm, hon fick jobba i snön och hon var både glad och riktigt fin! Sen red jag Clarinett, började trampa upp den slinga jag brukar ha i en av sommarhagarna. Det är dock ännu för lite snö för att det ska bli bra, men en början i alla fall. Red även Lycka, på banan, och hon var laddad och lite busig, blev inte bättre av att prinsessorna i hagen bredvid banan busade för fullt! 
 
Det fanns mycket soppa kvar sen igår så det blev mat innan jag åkte till grannbyn och hade en lektion och tömkörde en häst. Kvällens lektioner blev dock inställda då det var för kallt dit jag skulle. I stället åkte jag upp på byn, tankade och var på Ica en sväng. När jag kom hem så bakade jag nougatkakor!
 
Linda och jag träffades i stallet, jag jobbade Szum i töm och Linda longerade Bea. Sen avslutade vi kvällen med att fika, nougatkakor och lussekatter sedan i tisdags, och så gjorde jag äppelpaj med glass! Nu ladda för jobbhelg!
 
Grå i snön!
 
 
 
Så nöjd med min ridkappa som täcker hela benen! Här på Clarinett!
 
Så här ser den ut!
 
Trötta prinsessor i dag! Dajmen som står upp, Grå, Wasabi och där bakom ligger Chokladen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0