Innan katastrofvädret!

I väntan på ett dygn med katastrofväder så har jag försökt jobba på som vanligt, är ju ändå inte så mycket att göra åt vädret...
 
Jag mockade lösdrift även i dag, och sedan tog jag Szum i töm. Det har varit livat i hagarna i dag, blåst och plusgrader fick igång hästarna rejält. Jag trodde därför att Szum skulle vara stökig att tömköra men han var riktigt fin. När jag var klar med Szum kom bönderna på byn och körde in balar.
 
Sen red jag Clarinett upp i skogen, gäller att passa på när det var mindre snö på träden men det var ändå många träd som hade lagt sig över stigen som vi fick resa upp. Efter Clarinett vsr planen att rida Nisses häst Meja men jag var dels blöt efter att jag och Clarinett röjt stigen, och dels tyckte Nisse att jag var för upprörd för att rida! Anledningen till att jag var upprörd irriterad var att vi endast kommer få 3 veckors lön till jul, vi har timlön och stämpelkort och då han tagit stämpelkorten tidigt denna månad och sent förra så blir det lite lön. Känns surt till jul när man verkligen behöver pengar, men Också det faktum att vi alla ska jobba mycket nu till jul, känns inte så motiverat just nu.
 
Gjorde i stället mat, fläskfilé och svamp i creme fraiche och ris till det, och gjorde den ett nytt ryck i stallet. Longerade Zippin först och red sen dressyr med Grå, fokus på lösgjordhet. Sedan kom Linda och hon joggade Bea lite barbacka och jag passade på att ta Zayats och få lite draghjälp igen. Och i dag red jag 1,5 varv på banan med henne! Hoppas att polletten trillat ner nu, jätteduktig i kväll i alla fall. Sen nattning av hästar, även Nisses då han är och hjälper sonen flytta. Så katten och jag ska försöka sova nu!
 
Tröt Szum efter dagens jobb
 
Blöt Clarinett efter våran skogstur!
 
Och katastrofvädret! Inte nog med 9 plusgrader och regn, det ska bli - 22 efter det sen
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0