Bara - 13 grader!

När man tycker att det känns varmt när det är -13 grader ute! Frågan är om man vant sig eller bara har för mycket kläder på sig?
 
Ridit 5 hästar i dag, om än inte så länge på alla. Först ut var Chokladen som jag red på slingan, hon var helt crazy och studsade mest hela tiden! Ingen tanthäst i dag! Sedan red jag Clarinett på banan, och vi börjar få till lite mer galoppjob igen, inte bara fattningar utan faktiskt kunna börja jobba galoppen igen. Clarinett försöker sig inte på några skolor ovan mark och jag börjar kunna släppa prestationsångesten när galoppen inte känns bra. Vi jobbar mycket i lite lägre form och med lösgjordheten, jag tycker att hon tappat lite muskler över ryggen så vi jobbar på att hitta dom igen.
 
Sen red jag Zayats, tycker att jag kan börja säga att jag rider nu när vi bytt steg mot meter, så i stället för 3-4steg så red vi 4-5 meter i dag! Polletten har inte helt ramlat ner men på gång! När jag var klar hemma åkte jag till Nisse och fortsatte red. Hans ardenner Meja ska ridas lite inför försäljning, ni kanske kommer ihåg Minna som stod hos mig ett tag? Meja är helsyster till henne. Meja är lite riden, eller åkt på typ, men inte sen förra sommaren. I dag gick mest tid till att hitta en tillräckligt lång sadelgjord, tyglar och annan nödvändig utrustning. Jag red runt lite i deras hage i skritt och lite trav, Nisse höll i när jag satt upp och började, och framförallt när jag red förbi hingstarna. Hon är väldigt cool, kompisarna inne skrek, hingstarna sprang och skrek i hagen bredvid och en springande schäfer runt benen och inte brydde hon sig om det. Meja kommer bli en jättefin ridhäst, framåt, lätt i handen, lyhörd och energisk!
 
Spaghetti och köttfärssås till middag och på kvällen sällskapade jag och Linda i stallet. Jag red Grå när Linda red Bea, Grå var även i dag busig när jag longerade innan men skötte sig med sin matte. Till kvällsfika blev det oboy och genemackor (alltså mackor av Genetunnbröd) och även om oboy är gott så var nog inte två fulla glas riktigt bra för magen!
 
Bild från Chokladens ridning i snön, ser harmoniskt ut men det var det ju inte! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0