Wångenhelgen!

Då var årets sommarpremiering på Wången över. Denna helg är alltid intensiv och galen, så även i år fast vi inte hade några hästar att visa!

Det började redan på lördag morgon, jag var uppe tidigt och knoppade Clarinett bland alla knott och sen i väg på dressyrtävling. Hon var lite spänd på framridningen, eller egentligen allra mest på väg till och från framridningen, men när hon var fokuserad så kändes det bra. Själva programmet gick inte jättebra men inte katastrof, och det känns som att det oftast varit katastrof när vi ridit program tidigare år, inget fokus eller kontakt inne på banan, och från början inte på framridningen heller. Nu landade vi på 596%, precis under den magiska 60% gränsen, och egentligen bara 2% från placering. Vi hade en del små missar som att hon skuggade för domarbordet en gång, inte stod stilla i första halten och hoppade till när jag slog stigbygeln i väggen, men mest poäng förlorade vi när jag valda att gena i galoppen när jag kände att Jag höll på att tappa den. Men allt det där kommer bli bättre med träning och mer tävlingsrutin.

Sen hem direkt och fixade hästarna inför helgen, väntade in att Nisse skulle bli klar och letade reda på Gottfrid som Holger hade tagit med ut på äventyr, innan vi åkte till Wången. Kvällen gick åt till att prata med folk, titta på hästar och prata med ännu mer folk! I morse var det tidig start, jag skulle filma körproven och vi var igång vid 8.00. Det var sjukt kallt, blåste isvindarna och jag hade dubbla byxor, två tröjor, jacka och väst, och frös så jag skakade! Förutom att filma så hjälpte jag Nisse vid mätningen och tittade på visningen.

När det var klart så chippade Nisse två föl innan vi åkte hem, vi åt på vägen och handlade. Väl hemma åkte jag direkt till mina hästar och nattade dom, och det hade redan börjat mörkna. Träffade Linda och en jobbkompis så de kom in på kaffe så vi fick varva ner den här helgen. Nu är min semester slut och i morgon väntar Ica igen! 

 Något skeptisk Clarinett på tävling!
 
Gottfrid hemma igen!
 
Morgon utsikt från Wången!
 
Körprov! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0