Tillbaka i verkligheten!

Så känns det, tillbaka i verkligheten efter en helg i lägerbubblan!
 
De två första dagarna var det sol och varmt men i dag lätt duggregn, men vi har ju bara varit i ridhuset så vädret kvittar. I dag red vi varsitt pass på förmiddagen. Clarinett var mycket bättre i dag, vänstersidan var på plats och vi fokuserade mer på galoppen. Sen mockning, packning och hemresa. Roligt med kurs, att vara på ett nytt ställe, nya människor och ny tränare, känns som att jag åker tillbaka nästa år! 
 
Hemma på eftermiddagen, Linda kom och drack kaffe innan jag gjorde ett ryck i stallet. Tömkörde Pricken på gården för att få till lite olika rundor att använda när vi rider sen. Vi började direkt vid stallet, för första gången i töm, och gick ner till vägen, upp på banan och över bommar, ner till vägen igen den andra uppfarten och sen vidare på vägen och upp bortre infarten. Han var spänd när vi började och benen gick åt alla håll i sin frustration över gjorden men det släppte allt eftersom.
 
Sen fick jag (åter igen!!!) soppatorsk på bilen, den bilen har Nisse haft i helgen och jag trodde verkligen att bränslet skulle räcka men icke. Och då kände jag att jag var tillbaka i verkligheten igen!!!
 
Clarinett efter ridningen!
 
Pricken på väg nerför min infart. Visst har han gullig rumpa? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0