Syndafloden!

Nog har det regnat! Men som tur är inte lika mycket här som i Gävle! De fick 1-1.5 månads regn på några timmar! 
 
Jag kollade hästarna på morgonen och de var ju såklart precis som vanligt trots vädret. Fick byta Beas täcke, för det var blött, det var vattenpölar i hagarna och Baloo gick in igen efter en timme ute men annars som vanligt. Efter ett par lugna timmar hemma med lite städning och sen lunch, färsk pasta och sås av resterna av fläskytterfilen vi åt i måndags, paprika, bacon och creme fraiche, blev gott.
 
På eftermiddagen var det uppehåll och till och med lite sol. Jag red Clarinett en sväng och tömkörde ut Ratina, vi körde på vägen och en skogsväg som jag tänkt rida sen. Tycker att hon gör det bra när kompisarna står och skriker hemma.
 
Sen på kvällen följde jag med Nisse och tittade på gamla jordbruksredskap för häst som skulle säljas. När hästarna var nattade sen gjorde jag ägg och räkmackor till kvällsfika! Nu ösregnar det igen ute och jag hoppas på bättre väder i morgon!
 
Chokladen vägrade kliva upp när jag skulle ta av henne täcket, och det var väl lika bra med tanke på att det regnar igen!
 
På tur med Ratina, just då sol och blå himmel! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0