Sista augusti!

Är så trött efter en intensiv dag, och i morgon väntar inventering på Ica så lär inte vara mindre trött då!
 
Började med att åka ner till första betet och tog Chokladen i töm. Sen körde jag hem först Szum och sen Bea och Lemonaden från betet. Det gick bra att lasta och köra hem hästarna ensam men när jag skulle släppa in Bea och Lemonaden hos Szum blev det stök. Szum smet ut, och när jag fångat in honom och skulle släppa honom i hagen igen så drog han i väg med grimman runt halsen, de blev så uppspelta av att träffa varandra igen efter att ha varit i från varann i en dryg halvtimme!
 
Jag jobbade sen Zippin i töm, eftersom hon var rätt uppspelt av att hästarna kom hem så var jag inte så sugen på att rida, och efter det kom Ratinas familj och hämtade hem henne! Sen var det bara att börja stängsla nästa hage, men det blir nog årets sista beteshage!
 
Jag gjorde laxbitar i ugn med smaksatt creme fraiche och fetaost på till middag, det blev jättegott, innan jag åkte och hade ett gäng lektioner. Kvällens yngsta ryttare var bara 6 år och kvällens yngsta häst 4 år, medan den äldsta hästen var 26 år (passande nog hörde den äldsta hästen ihop med den yngsta ryttaren), så verkligen en salig blandning och stor spännvidd, som vanligt! På hemvägen lämnade jag bilen på verkstaden och Nisse kom och hämtade mig där. Nu ska jag försöka sova bort huvudvärken och så väntar en lång dag på jobbet i morgon!
 
När jag skulle köra hem hästarna låg Lemonaden och vilade.
 
Lite mer fart på dom i ny hage! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0