OS-silver!

Att Sverige är så bra på hoppning, helt otroligt med tre svenskar i OS-omhoppningen, av sex ekipage. Och Peder som tar sin andra raka silvermedalj, det är faktiskt helt makalöst bra! Vilka nerver, vilken ridning, vilka hästar!
 
Själv missade jag hoppningen på tv för att jobba hästar in real. Först ut igår var Pricken, satt upp vid stallet, precis som sist, och red uppför backen upp på gården, två gånger dessutom! Inte alls lika tveksam, inte spänd och med mig, känns som att det lossnar nu! Tog Ratina sen, satt upp på banan, red ut i skogskanten och styrde runt träd och red sedan ner till stallet, så även där går det framåt!
 
Sen ner till betet och tog Grå i töm, longerade Wasabi och när Linda kom ner så hjälpte jag henne med Szum. Wasabi tycks ha växt både i kroppen och huvudet under vilan, tror att hon breddat sig lite och nosgrimman har blivit för liten. Hon känns även mer samarbetsvillig och fokuserad på mig, vi avslutade igår med att jag klev upp en gång på henne.
 
Upp på gården där två syskon kom och red varsin lektion, sen åkte jag och Linda upp på byn där vi träffade Nisse och åt pizza. Jag åkte sen direkt i väg på lektioner, när jag kom hem longerade jag Chokladen. Hon såg lite oren ut i hagen häromdagen, men hade då tryckt in skit i en liten spricka hon har i hoven, den är nu rensad och underhållen sen dess och hon såg bra ut på lina så det var nog bara det.
 
När hästarna var klara åkte jag och åt tårta hos en nybliven 20 åring! Nu ny dag och i dag väntar packning och planering!
 
Ratina tränar styrning i skogskanten!
 
Grå som var riktigt fin i tömjobbet igår! 
 
Min fina Wasabi!
 
 
En av gårdagens elever hade matchat ponnyns svans med benskydden! Så söt ponny! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0