Nu kommer regnet!

Nu kommer regnet! Det har ju kommit skurar till och från sista dagarna men nu väntar stora mängder i två dagar!
 
När jag kom igång igår efter våran morgonutryckning så började jag med Wasabi. Longerade och repeterade uppsittning, skrittade lite på henne men red inte direkt, men det är ju dags för det! Sedan tog jag de två hästarna som är här denna vecka, det är elever till mig som har dom och jag har tömkört de tidigare så det kändes som lämpligt jobb för dom. Båda två fick jobba i töm men med formen, att få lite lägre form och sving i ryggen.
 
Sen var det Ratinas tur, men det började komma regndroppar när jag satte på grimman så ångrade mig, och tur var bl det för sen öppnade dig himlen totalt! Gjorde middag i stället, när jag kom tillbaka till stallet så regnade det till och från men inte lika hårt i alla fall. Red Ratina på banan, testade lite sidförande Skänkel i skritt och i trav jobbade vi med styrningen över bommar och runt vattenpölar.
 
Linda kom när jag red och vi åkte sen ber till betet och red ut med Bea och Clarinett. En dryg timmes tur i regnet med klättring och trav i backarna, jag insåg att jag villhöver en ridregnkjol, synd att jag inte fyller år snart! Sist ut Chokladen som fick gå i lina när hennes mattes energi hade regnat bort! Avslutade kvällen med bokföring...
 
En av gästhästarna jobbar i töm!
 
Det är Clarinetts bror, de har samma mamma, visst är de rött lika varandra?
 
Ponnyn från samma familj 
 
Utsikten från kvällens tur, dimman börjar lägga sig
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0