Lektions-söndag!

Igår var det en riktig lektionsdag med flera träningar och många mil i bilen!
 
Men började med hästarna hemma, tog först Ratina. Fortsatte jobbet från dagen innan, uppsittning går bra och hon står lugnt, och igångsättning och skritta uppsuttet utan hjälp jobbar vi med. Igår fick jag in rätt växel och hon gick framåt, sen var styrningen lite sådär och jag kom inte alla gånger dit jag tänkt mig, men hon börjar komma på att jag försöker kommunicera med henne uppifrån ryggen så det kommer nog snart!
 
Sedan kom Linda och vi åkte ner till betet och skrittade ut i skogen på Clarinett och Grå,innan jag åkte upp till gården igen och hade dagens första lektion. Det ekipaget fick hoppa studs och även senare under dagen var det ett par ekipage som fick jobba med galoppbommar. Jag gjorde pizza innan jag åkte på lektioner, först till ett ställe utanför Långsele, sen Östergraninge och till slut Liden. Inte så många lektioner men väl utspritt!
 
När jag kom hem så var givetvis Nisses ston på rymmen, detta såklart eftersom han inte var hemma utan på väg från Östersund. Jag fick in dom, trots att det inte är helt lätt att leda hem ett gäng stora hästar (6 ston, de flesta ardenner, och ett föl) med en arm. Blev lite extra promenad men in kom dom och jag kunde åka och fixa mina hästar inför natten. Dom kvällsfika blev det sen pizzarester sen lunchen!
 
Älskar våra ridvägar nere vid betet, några av dom har vidsträckt utsikt och andra, som den här, är helt inramade av grönska! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0