Klubbtävling!

Omväxlande väder igår, vaknade på natten av störtregn och åska, sen växlade ddrt mellan sol och värme, och duggregn och spöregn!
 
På morgonen när jag skulle fläta Clarinett hade det precis slutat regna men i stället var det galet mycket knott!! De kröp i hela Clarinetts päls och på mig. Vi fick till några knoppar och åkte på klubbtävling, en liten tävling på det stallet jag brukar ha lektioner och läger på. Jag och Clarinett var inte så förberedda, vi hade inte tränat programmet och jag hade inte ridit med de nya skorna men vi såg det som träning.
 
Clarinett kändes bra på framridningen, blev lite för lång väntan innan start och även om jag tyckte att hon dog av lite på banan och kändes lite matt på slutet så gick programmet bra! Det finns såklart mycket att förbättra, speciellt i galoppen men det var inget tjafs och jag kunde i alla fall rida galoppen utan avbrott. Så absolut nöjd! Procenten landade på drygt 64%, säkert lite snälla procent då det var klubbtävling, och eftersom jag var ensam i klassen så vann jag. Fick fina priser, nämligen presentkort på massage!
 
Hemma igen så red jag Ratina, eftersom hon var otålig att sitta upp på dagen innan var fokus på uppsittning och jag satt upp fyra gånger innan jag var nöjd. Sen red vi runt på gården och ner till vägen på olika ställen, ville kolla om hon gick i väg själv vilket hon gjorde utan problem trots att kompisarna skrek efter henne. När hon var klar kom Prickens ägare och hälsade på, och tittade när jag red, och givetvis kom regnet tillbaka precis då!
 
Hem och torka och äta, fiskpinnar var vad som fanns i frysen. Sen kom ett lass hö, fick ett sms på dagen om jag ville köpa ett lass och leverans samma dag är ju rätt bra! Nu blir det enklare för mig! Sen nattning av hästarna, dusch och i väg och fira en nybliven 20 åring. Eftersom jag skulle upp i dag drog jag lagom till att festen började på riktigt!
 
Clarinett knoppas bland alla knott!
 
På tävlingen!
 
Framridningen
 
Lätt att vinna när man är ensam i klassen! Foto: Madelene Strömqvist 
 
Holger och kattungen börjar bli kompisar, eller i alla fall kan äta ihop! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0