Höst i augusti!

Gårdagen var helt okej vad det gäller väder men nästan frost och minusgrader på natten så nog är det en kall augusti och det känns som höst! Ifjol var augusti varm och somrig!
 
Jag började nere hos flickorna på betet och red lite dressyr på gräsvolten med Grå och Chokladen. Grå hade redan i helgen tappat en sko, och efter ett par varv i trav igår höll vi på störta och när jag efter vände mig om så satt den andra skon fast i spåret. Skor är inte våran grej! Hon var spänd i kroppen innan jag red och stod emot lite i början så jobbet blev bara att hitta avspänning och swing i kroppen, hon blev fin men vi gjorde inget mer avancerat jobb. Chokladen fick jobba lite med att flytta sidvärts och fattningar för att få in bakbenen lite mer under kroppen.
 
Sen åkte jag upp till grannbyn och tömkörde Juliette som stod här förut, tillbaka igen hann jag tvätta två täcken innan jag fick besök. Det var Ratinas matte som kom och tittade när jag red och provade att rida henne själv. Gick såklart bra så nu är det snart dags att åka hem!
 
Gjorde pizza till mat, det hade börjat regna ute men jag och Linda red ändå en sväng med Clarinett och Bea. Trav på grusvägen som var blöt av regnet men jag och Linda var ännu blötare! Sen lite stök med täcken som skulle på och bytas, det är nu man upptäcker vilka täcken som håller tätt och vilka som ska åka i soptunnan! I dag regnar det också, och blåser, så det är verkligen höstväder!
 
Titta nog på bilden så ser ni skon!
 
Chokladen var inte jättesugen att rida igår! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0