Funktionär dag!

Visserligen fortfarande semester, men det verkar svårt att få till någon sovmorgon!
 
Igår hade jag tagit på mig att vara funktionär på ridhäst och unghästtestet, så jag som hade varit på 20 års fest kvällen innan var uppe vid 6 och sen på plats i Timrå strax efter 8.00. Men trots att det var tidigt och att det inte var jättemånga deltagare så var det väldigt roligt och trevligt att vara funktionär. Fick se fina unghästar och det är så intressant att se dom och sen höra domarens kommentarer.
 
Vi var klara redan strax efter lunchtid så hann hem i bra tid, handlade, gjorde mat och åt innan Prickens ägare kom och hämtade hem honom. Hon ska fortsätta jobba med honom hemma och jag tror att det blir jättebra, det har släppt mycket med honom på slutet men han behöver mycket tid. Sen jobbade jag Zippin i töm innan jag och Linda träffades nere på betet, och red ut med Grå och Bea. En lugn tur uppför backarna, och vi klarade oss bra från vädret som var lynnigt och växlade hastigt mellan regn och sol mest hela dagen.
 
Jag hann med lite bokföring och fakturering också, även om jag var trött på slutet. Inte blev det någon sovmorgon i dag heller då telefonen ringde i morse och det var ett mindre kaos i en hästhagen hos några vänner. En hingst på rymmen som ställt till med en massa stök så vi åkte direkt dit och hjälpte till att få ordning. Nu har vi hunnit landat med kaffe och frukost så det är dags att börja jobba hästar, ska försöka hinna så många som möjligt i dag för det ska vara skitväder i två dagar sen!
 
Innan avsittning från Grå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0