Fortfarande skitväder!

Fortfarande skitväder... Blåste rejält i morse, det lugnade sig men det har duggregnat hela dagen, duggregn är ju inte så farligt men nu är allt redan genomblöt! Hästarma, alla kläder, alla hästarnas grejer, hagarna, ridvägarna... Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder i helgen!
 
Började i alla fall nere hos stona och jobbade Chokladen och Grå i töm, red ut Clarinett en sväng på grusvägen eftersom det är blött och lera överallt annars. Fortsatte på gården med att rida Zippin, hade lite bom övningar framme som hon fick jobba med, och avslutade med att jobba Ratina i töm. Hon fick trava bommar, testade någon galoppfattning och så fick hon träna på att trava på lite mindre volt, och därmed i lite kortare trav, vilket inte är helt lätt när man är en stor nordsvensk.
 
Till middag gjorde jag köttfärssås och färsk pasta till, och sen i väg på ett par lektioner. Det blir mörkt så tidigt på kvällen nu så jag hann bara kolla hästarna så var det mörkt, lite fika, dusch och nu sova. Tidig morgon och spännande dag i morgon!
 
Chokladen i töm! Så fin i kroppen nu!
 
Och Ratina i töm! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0