Förberedelser!

En anledning till att jag inte tävlar så ofta är att jag håller på med allt annat så packning och fix av häst är alltid jättesent och i panik i mörkret! Lite så även i dag! Runt klockan 23 var grejerna packade och jag satt i soffan...
 
Mycket att göra i dag, började med att åka upp på byn och tanka bilen. Ner till betet och bygger ut den ena hagen, men öppnar inte det förrän i morgon, inser dock då att det gått en säkring och inte är ström på hagen. Ändå tur att jag upptäckte det!
 
Upp på gården, red Zippin och red ut Ratina. Första riktiga uteritten för henne, vi hade ju förberett oss genom att tömköra samma tur i onsdags trots det tyckte hon att det var spännande, men hon har ju inte varit ute så det är ju inte så konstigt det. Bra gick det i alla fall! Sen kom två syskon och red en hopplektion tillsammans innan jag drog vidare för mat och lite paus.
 
Kvällspasset började med att jag och Linda red ut med Clarinett och Bea, lite lätt trav uppför backarna fick bli lämplig uppladdning för Clarinett inför i morgon. Tvättade av henne lite och putsade av sadel och träns efter. Sedan red jag gästhästarna igen, ponnyn som jag fick kämpa med igår tog jag först i töm innan jag red i dag och hon var så mycket finare och mjukare i dag!
 
Här någonstans var det redan mörkt när Nisse kom och hjälpte mig att byta säkringen, genom att klättra in i ett förråd. Sen packade jag, gjorde höpåsar för helgen och även förberett frukost för i morgon. Blir en spännande helg med först dressyrtävling och sen Wångenhelgen med premiering, och som alltid denna helg så är det krångel med bilar. Tror att det är är fjärde året någon av våra bilar inte fungerar den här helgen!
 
Vem drömmer inte om att sitta bakom ett par nordsvensköron i skogen? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0