Dagarna rinner iväg!

Dagarna rinner iväg fort på semestern! Tur att det är några kvar!
 
Igår målade jag på förmiddagen, först på lösdriften där det var lite tuggat och slitet som behövde målas över, och sedan på stallet där jag målade över det som var slitet och nött. Skulle dock behöva måla hela baksidan en gång till för det hann jag inte ifjol.
 
Sen åkte jag ner till betet och jobbade Szum i töm, och longerade Dajmen. Szum har jag inte jobbat sen jag bröt armen, utan att det är ju Linda som tagit honom, men det gick bra. Sen upp till gården och tog Pricken, med honom har jag fastnat lite när vi ska rida. Han går, tveksamt och försiktigt, runt pallen med några steg i taget, men jag får det inte att släppa och komma vidare. Nu ska jag prova att sitta upp någon annanstans och se om han är annorlunda.
 
Åkte upp på byn för att hämta ut ett paket och handla lite, Nisse hade kommit hem efter att ha varit i väg som hjälp över dagen och även Linda kom förbi. Jag gjorde middag och det var lite segt att komma igång igen sen, men jag red i alla fall lite dressyr med Clarinett. På kvällen sen åkte jag och Nisse en sväng, vi började med att lämna ett aggregat vid en hage som ska betas och kollade de av Nisses lägdor som är slagna, sen åkte vi en sväng på skogen. Såg inga djur men jag slapp i alla fall bokföra!
 
Gårdagens enda bild, på väg tillbaka till betet med Clarinett efter lite dressyr. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0