Väderomslag!

Jag vet inte om det är väderomslaget som varit i dag eller något annat som är orsaken men jag har varit så otroligt trött och seg i dag! Känns som om jag gått i sirap!
 
Så jag har verkligen inte fått mycket gjort i dag, typ ingenting! Mockade lösdrifterna, tyckte att i dag var en bättre dag än i morgon då det lär vara ännu blötare i hagarna. Det var fortfarande soligt och fint på förmiddagen men sen vände det, blev kallare och blåste upp. Jag tog Grå i töm, och red Chokladen. Chokladen fick jobba med bommar, dels travbommar på böjt spår och sen en ensam bom som jag jobbade galoppen över. Fick igång galoppen riktigt bra och sista vänster galoppen vsr jättefin!
 
Jag täckade även mina hästar men så mycket mer hann jag inte i dag innan det var dags att göra mat. Vi har typ tomt i kylskåpet och inga planer om vad vi skulle äta, så då fick det bli oxfilé! Vi brukar säga att nr vi inte har råd att köpa korv då får vi äta filé! Lite så är det även om jag nu inte äter korv... Jag hittade en liten lämplig bit oxfilé i frysen, som skulle gå lätt att tina, och till det klyftpotatis och babymorötter (morötterna hittade jag också i frysen), och beasås. Helt okej middag två dagar före lön!
 
Sen i väg på lektioner, väderprognosen såg inte så bra ut men jag hade ändå för lite kläder med mig. Det började regna lite på första stället, de har ridhus så inget problem då men på väg till nästa ställe kom snöflingorna stora som tefat och sen snöade det och blåste resten av kvällen. Jag var blöt igenom och tokfrös! Kan säga att det sen gick fort att natta hästarna för att komma in, tända upp i vedspisen och byta till torra kläder! Man kan säga att det blev ett väder omslag efter en vecka av sol och värme...
 
Trassel utnyttjade att jag var seg i dag och ville gärna umgås!
 
Helst umgås nära! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0