Tisdag!

Igår morse vitt och toksnöade, jag som inte varit ute med transporten sedan jul skulle givetvis ut just då! Som tur var skulle jag inte så långt...
 
Jag lastade in Grå och Lemonaden på morgonen och körde de till Nisses stall, Lemonaden var bara med som sällskap eftersom Grå inte kan åka ensam i transporten. Ulrika som masserar hästar och provar sadlar kom och behandlade Grå, hon gick igenom henne i oktober och då var hon instabil i det bakben där hon har muskelskadan. Nu var hon mycket bättre i det området och hon stod bättre på benet, och upplevdes starkare där. Men hon är spänd i kroppen och hade ett problemområde diagonalt fram från det bakbenet, så finns fortfarande kvar att jobba med.
 
Som alltid intressant när Ulrika kommer, intressanta diskussioner och man lär sig alltid något! När hon åkt så drack jag en kopp kaffe innan jag körde hem hästarna igen. Grå bockade hela vägen upp till hagen när vi kom hem! Sen tog jag Juliette i töm åt Paula, red ut Clarinett i skogen och longerade Szum innan det blev paus och jag gjorde wok till mat och bakade en sockerkaka.
 
På kvällspasset i stallet så snöade det bitvis fortfarande men det hade börjat tina av på marken. Jag longerade Zippin, då hon fått ett bitmärke precis där sadeln ska ligga, och red dressyr med Chokladen. Tog till och med dressyrsadeln som jag inte använt på henne på hela vintern! Sedan red Linda en dressyrträning och vi avslutade sedan kvällen med fika!
 
I dag ser vädret ut att bli bättre och lite mindre vinter, jag ska göra ett ryck i stallet nu och sedan är det Ica-jobb som gäller!
 
Grå innan avlastning hemma!
 
Chokladen efter sitt dressyrpass! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0