Sommardag i april!

Bästa sättet att tillbringa en sommarvarm dag i april är givetvis i stallet! Hat haft en bra hästhelg och vädret är ju fantastiskt!
 
Började igår med att fixa Nisses djur tillsammans med hon som har sina hästar här. Sen till mitt stall där jag fick hjälp att få av transporten från bilen av Paulas man. Att det ska vara så svårt? Men jag tappar den ju inte i alla fall... Drog ut en vattenslang till stonas hage, på lördagen bar jag 12 dunkar (sådana där 20 liters) så det känns lyxigt med slang!
 
Sen jobbade jag Wasabi och Szum i töm, och red Grå. Testade lite av det jag hade gjort på träningen på Chokladen, tror att det kommer vara jättebra övningar för henne men givetvis svårare när man rider själv. Sen i väg på ett par lektioner, och sen middag.
 
På kvällen red jag och Linda ut med Zippin och Bea. Härligt med sol och mjuka grusvägar! Avslutade med att rida Lemonaden på banan, men hon var väldigt spänd. Vet inte om det satt kvar sen vi träffade älgen sist eller om det var något hon reagerade på, speciellt en kortsida var svår. Jag tar det ju väldigt försiktigt med henne när hon blir så spänd eftersom det är i dessa lägen hon fått tvång. Vi kunde i alla fall trava på spåret och 2/3 delar av banan, och hon gjorde inget annat än att stanna, vara ryckig, titta på allt, spänna ryggen och hoppa till.
 
Sen hade Nisse kommit hem och det blev en massa surr om hingstpremieringen. Jag gjorde även en intresseanmälan om hingst till Wasabi, för att få rabatt vilket man fick bara denna helg. Men är inte säker på att jag valt rätt ändå. Men är man någonsin det?
 
Grå skrittad till stallet
 
Från turen med Zippin!
 
Och Lemonaden innan avsitting! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0