Samla vuxenpoäng!

Lite mer stabilt väder i dag, sol men blåst!
 
Jag hade redan innan planerat in mycket tömjobb vilket ju passade bra när det blåste. Så efter att flickornas lösdrift var mockad och jag hade slängt ut grenar till dom att tugga på, då de verkar ha bäver i generna, så tog jag först Zippin i töm. Sen Chokladen som fick gå ute i snön, och Wasabi som jag försökte jobba med galoppen, men hon tyckte fortfarande inte att underlaget var tillräckligt bra för hennes prinsessfötter. Red även Grå, hon kändes jättefin även om hon stod emot lite i galoppen. Men känslan jag letat efter halva vintern kom nu med bättre underlag, så skönt!
 
Sen gjorde jag baconlindade kycklingfiléer med ris och Nisse gjorde currysås. En snabbsväng på Hammarn för att köpa kraftfoder och sen stallet igen. Jag och Linda red ut med Clarinett och Bea, så härligt med dessa ljusa kvällar och framtinade grusvägar som april bjuder på, älskar det!
 
Dajmen bjöd på kärlek och pussar när jag mockade hos de i dag! Mina prinsessor slösar så gärna på kärlek och mys!
 
Tur att det finns träd när det kliar! Lemonaden såg så rolig ut nr hon kliade sig på björken bredvid hagen!
 
Chokladen i töm ute i snön!
 
 
 
Jag klippte manen på Wasabi i dag så nu ser hon lite mer vuxen ut, hoppas att hon även blir lite mer vuxen i huvudet också nu! Hon skulle verkligen behöva samla lite vuxenpoäng! Trots sina fyra år är hon fortfarande jättemycket bäbis, som en treåring eller en tvååring... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0