Såklart att det jävlas!

Visst brukar det vara kallt runt Valborg? Jag längtar efter lite vårvärme nu och grästillväxt!
 
Igår började jag med att fixa i ordning en torrare hage åt Wasabi och Bea. Sen tog jag först Zippin i töm, sist betedde hon sig lite konstigt och jag misstänkte att hon vurpat i hagen, men igår hittade jag att en hovböld gått ut så det var nog den som spökade. Igår såg hon ut precis som vanligt! Jag red även Grå som också kändes bra.
 
Wasabi är nog lite trött i huvudet efter helgen. I onsdags var hon så lugn att göra i ordning men igår var hon stökig. Jag longerade först och fick till riktigt bra galopp men när jag skulle sitta upp så kändes hon mest trött, less och ofokuserad. Så vi red bara lite kort och lugnt, över och runt lite bommar. Sen släppte jag henne och Bea i den nya hagen och då såg hon inte så trött ut... Avslutade med att göra bakbromsträning med Lemonaden.
 
Slet med att få på transporten och ta ut mellanvägg, det är verkligen en dum konstruktion! Sen middag och i väg på lektioner. Hämtade även en höbal, och när jag kom hem med den så jävlades det ordentligt. Kunde inte i leran backa upp transporten mot hagen, så jag och Nisse rullade ut den och så skulle Nisse köra in den med min lilla traktor. Då orkar inte traktorn med balen utan tappar styrningen! Så nu ligger baken där på gården och skäms! Så klart fick vi jävlas med att få dit mellan äggen igen... Jag hatar att jävlas, speciellt i mörkret på kvällen....
 
Jag har även gjort bokstäver till ridbanan av blomhinkar från Ica och silvertejp, de satte jag upp igår
 
Wasabi efter ridningen, så fin!
 
Bea och Wasabi i ny hage!
 
Helt plötsligt hade Wasabi mycket energi!
 
Bea längst fram, de är ganska lika varandra med täcke på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0