Påskdagen!

Påskdagen, ledig och årets första grillning!
 
Lugn morgon, kokade ägg till frukost och ingen stress. Mockade en lösdrift innan jag började rida. Först fick Zippin och Grå gå varsitt lugnt dressyrpass. Banan är bar på typ halva spåret men restenr en blandning av is, som knakar när man går på den, och vatten,så även om det inte är halt så är det varierande. Wasabi var tydlig med att hon faktiskt skulle bli dressyrhäst och därför inte kunde gå i vattenpölar utan att undersöka de noga först, och att trava i dom var inget alternativ! Dagens pass var lite longering och lite ridning, en fortsättning på repetitionen av det vi gjorde innan vilan, men pga av de där jäkla vattenpölarna så fick vi trava fram och tillbaka på den långsida som både var bar och hyfsat torr. Men det gick ju det med, dock får vi ta mer trav jobb när banan torkat bättre.
 
Sen longerade jag Lemonaden och Chokladen. Lemonaden ute i snön mest för att göra av med lite energi. Chokladen har varit lite halt och avlastat ett bakben lite, och därmed vilat en dryg vecka men tycker att hon sett bättre ut sista dagarna så ville kolla henne på lina. Men det behövdes bara några varv så insåg jag att hon behöver några dagars vila till!
 
Sen hem och förbereda grillning! När Linda som jobbat kom så grillade jag älgfile' och champinjoner, som vi sen åt med klyftpotatis och morotsbitar, och givetvis sallad och olika såser! Så gott även om en del bitar blev väldigt svarta!
 
Vi tog oss upp ur matkoman och åkte och red. Vi red Clarinett och Bea på en skogsväg där det fortfarande var mycket snö kvar. Vi travade mycket i snön och hästarna var pigga och glada! Sen avslutade jag och Nisse kvällen med lite glass och kaffe! I morgon är det slut på påskledigheten och dags för jobb igen! 
 
Zippin innan avsittning! 
 
Wasabi undersöker vattenpölarna noga! 
 
Lemonaden i lina i snön! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0