Möss-lös!

Jag har tappat bort min mössa i dag, det gjorde inte så mycket på eftermiddagen i dag för det var sol och fint. Men i morgon ska det s la en decimeter, då behöver jag min mössa! Har dock en stark misstanke om vart jag glömt den och får helt enkelt leta rätt på annan mössa tills jag varit dit igen. För mössa kommer nog behövas i många veckor än! 
 
I dag efter mockning och spårning av lösdrifter så tog jag Szum i töm, han har varit väldigt jobbig ett par veckor men var lite lugnare i dag så dags att börja rida honom igen. Sen skrittade jag ut Lemonaden i skogen, mestadels fortfarande snö men ändå otroligt att det tinat så fort. På ett ställe där det för en månad sedan var snö nästan upp till magen på Clarinett var det nu helt bart! 
 
 
Sen lunch, kotletter och stripes, och så i väg på lektioner. Red även två hästar i dag, en liten söt ponny och en liten stor häst som jag hoppade några språng. Jag hoppar ju väldigt lite numera och har inte hoppat på hela vintern, hästen hade inte heller hoppat på hela vintern, men den kombon fungerade ändå fint! Hästen är till salu och ska provhoppas av en intressent i helgen så vi kände lite på det i dag.
 
Hemma igen så red jag Wasabi lite på banan och fortsatte kämpa med traven mellan isflak och vattenpölar. Sen nattning av hästarna och så varma mackor till kvällsfika!
 
Lemonadens pigga öron i skogen! Lite snö kvar än! 
 
När vi kom tillbaka hade Juliette tagit lunchvila. Även Lemonadens kompisar passade på att vila medan hon var borta och det var lugnt i hagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0