Fram från stenen!

Jag har gömt mig under en sten hela vintern, i alla fall känns det så när jag inte varit från gården med hästarna sedan oktober! Vet inte om jag kan skylla på en hård vinter ellet Corona, men nu har jag mycket roligt inplanerat och det är dags att komma igång!
 
I morse var det full aktivitet här, Nisse skulle till Wången och hingstpremiering i två dagar. Pga coronarestriktionerna kunde inte jag följa med så jag hade annat inplanerat. Började med att rida Grå innan jag kopplade på transporten och lastade Chokladen. Vi åkte på dressyrträning för Sara som vi brukar rida för men nu var det ju längesen.
 
Chokladen var ändå cool och skötte sig bra,  vi hade nog övervintrat ganska bra och fick jobba med att höja kraven. Framförallt med att få till böjningen och rotationen i höger varvet där hon har så väldigt svårt, men nu ändå kommit dit att det är dags att få till det ordentligt. Vi fick även rida skänkelvikningar och jobba med galoppen som gick mycket bättre än när jag höll på själv igår. Fick med mig bra övningar att jobba vidare med, och då inte bara på Chokladen utan jag har redan planerat vilka hästaroch elever jag ska testa de på! Härligt att vara igång igen! Och fantastiskt väder, som sommar!
 
Stannade faktiskt på Hööks för att kolla på träns, men blev inte klokare, jag vill ha ett dressyrträns men det jag fastnade för direkt var givetvis slut i full på nätet och i butikerna här omkring... Får bli ett senare problem. När jag kom hem så hjälpte Linda mig att lasta Wasabi, transporten var ju ändå på! Gick bra att lasta, vi gjorde det flera gånger, men vi lyckades inte stänga då vi var en man för lite för att stänga utan att släppa linan bakom henne. Hon ville gärna backa ut igen men hon är inte stressad eller orolig så det är nog inget problem att köra henne!
 
Red sen ut en sväng med Clarinett innan jag nattade hästarna, och även fodrade ett par hästar hos Nisse och matade hundarna. Sen tittade jag på Lövstas digitala hingstvisning, så fina hästar och givetvis blev jag ännu mer ridsugen! Rekommenderar att titta på den! Men blev i stället mer osäker på hingstval, hade en favorit och nu fastnade jag för ytterligare en hingst! Det är så svårt att välja!!!
 
Nu sova, i morgon mer ridning och tillfälle att testa dagens lärdomar! Vädret ser ut att hålla i sig och alla mina hästar är utan täcke nu, så skönt i alla fall fram till man ska borsta dom!
 
Grå passade på att leka med spöet i dag!
 
Chokladen i Brunflo efter våran träning!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0