Aprilväder!

Inget förvånande med aprilväder i april men lite less blir man när det ena sekunden är rätt fint, vindstilla och lite sol för att sen börja tokhagla och blåsa. Inte bara en gång utan upprepade gånger hela dagen!
 
Jag började med att mocka en lösdrift och förbereda för hagbyte för några hästar. Sen red jag Zippin först men hon kändes lite knepigare än vanligt, misstänker att hon gjort något i hagen. Förutom att hon var surare än vanligt så kickade hon bakut och bytte galopp när jag longerade, och när jag sedan satt upp så kändes hon lite snedare än vanligt. Så väldigt lugnt i dag, vila i morgon och sen titta på henne i töm. Bytte i alla fall hage på henne och hennes kompisar, och när de studsade runt såg hon i alla fall fräsch ut.
 
Red dressyr med Chokladen och Lemonaden, i växlande väder, och tog Grå i töm och hon såg bättre ut än hon kändes sist. Sen gjorde jag pizza till middag och åkte i väg på lektioner, vilket även innebar lite tömjobb och inridningsjobb också. Nu är hästarna i två stall nattade och jag har bokfört lite så dags att sova!
 
 
Szum med vänner i ny hage! 
 
Så här såg det mest ut, en massa bus! 
 
 
Lemonaden mitt i en hagelskur!
 
Och 20 minuter senare :
Verkligen omväxlande väder! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0