Snart älgjakt!

Nu drar det ihop sig till årets älgjakt på Brännan. Finns ingen annan tid på året som det är lika mycket liv i den här delen av byn som älgjakten, helt hopplöst att kunna rida ut vettigt då det är massor av trafik på vägen, skogen är full av gubbar och överallt rör sig hundar och älgar. I morgon börjar lagen som jagar runt mig sin jakt, och då även Nisse som jag knappt sett i dag!
 
Jag hade en bra förmiddag i stallet. Chokladen fick gå i töm med bland annat fokus på att få ut galoppsprången och hon blev jättefin, jag jobbade även lite med attfå upp henne lite i formen i traven och i en lite mindre ram. Det är inte alltid helt lätt uppifrån och jag kommer att ha nytta av töm jobbet där. Red sedan Clarinett som fick trava bommar med lite tightare väg, så jag var tvungen att få med mig yttersidan i svängarna, och galoppera över bom på volt.
 
Sen hem för en snabbfika innan jag åkte i väg för en dressyrträning och sen två grupper med hoppträning hos Nylands Hästsportslag, där är det en liten klubbhopptävling i morgon och vi tränade på banan i dag. Hemma igen så longerade jag Zippin innan nattning av hästar och sen en sen middag med pasta carbonara.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0