Så söndag!

Söndag igår och jag hade tänkt rida ut Clarinett innan jobbet men dimma i kombination med jakt gjorde att jag ändrade mig. I dag är det varken dimma eller jakt men då saknas tidi stället.
 
Jag tog Clarinett i töm igår i stället, hon var jättefin och dessutom hann jag med bakbromsträning med Dajmen innan jobbet också. Efter jobbet så red jag Zippin, gjorde första seriösa galoppförsöket vilket resulterade i ett eller kanske två galoppsprång och sen tvärnit och bakut. Vilket var ungefär vad jag hade väntat mig, det var ju inte helt lätt när jag började med traven heller, jag gör samma nu jobbar försiktigt och tålmodigt! Som alltid när man börjar med något nytt med henne så blev hon jättetrött direkt.
 
Tömkörde Satine, över bommar på banan och sen runt träd i skogskanten. Koncentrationen försvann när Nisse kom med hästtransporten och rullade ut två balar, hästarna sprang i hagarna och hon var fokuserad på allt det i stället för mig. Avslutade med att även Grå fick gå lite i töm innan nattning av hästar och ett försök att titta på Maria Vern på tvn som såklart innebar att jag somnade innan mördaren var infångad. 
 
Gårdagens enda bild, dressyrsadeln på Clarinett! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0