Regndag!

I dag har det regnat hela dagen! Oavbrutet!
 
Jag gjorde ett ryck i stallet på förmiddagen. Chokladen fick gå i töm, lite lagom inför morgondagens tävling. Sen skulle jag rida Zippin men hon var så spänd att det inte gick göra något vettigt, jag skrittjobbade tills hon slappnade av och gav mig direkt sen, misstänker att kalla muskler i kombination med regn, blåst och ridbanestaketet som blåste var orsaken. Tog Satine i töm, tillbaka till att jobba med att gå framåt, vara i ramen och hålla i bettet, det är inte helt befäst och hon ifrågasätter fortfarande lite, det är det som ställer till det när jag ska rida, hon går inte fram helt enkelt.
 
Sen hem och fika, på transporten och in med Clarinett. Stannade hos Nisse, han slog på hennes tappsko och jag borstade henne innan vi åkte på träning. Vi rd för Sara, och Clarinett var väldigt fin. I fick jobba med att sätta ihop galoppen för att gå mer tryck och bärighet i den. Så fattningarna från skritt, några språng bara och sedan skritt igen och en övning där jag fick minska volten i skritt, vända ut och direkt fatta galopp. Har lite att jobba med till nästa gång, fin var hon i alla fall.
 
När jag kom hem så släppte jag ut Clarinett, bytte packning och lastade in Chokladen. Hon får bo hos Nisse i natt, kändes inte lockande att ha henne ute i blötan natten innan tävling. Får hon träna på att bo borta också! Sen middag med makaroner och köttfärssås, fanns färdig i frysen att värna, och nu ställa klockan tidigt för morgondagen!
 
Det går hårt åt på höbalarna vi ställde in igår. Får hoppas att det är nyhetens behag och lugnar sig snart. Wasabi längst fram i bild. 
 
Clarinett i Vålbackens fina ridhus! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0