Löshoppnings-tisdag!

Linda har några semesterdagsr denna vecka och eftersom vi aldrig är ledig samtidigt annars så passade vi på att löshoppa igår!
 
Innan Linda kom så red jag Clarinett i dressyrsadeln men för henne blev den för trång, vilket ju var väntat. Sen löshoppad vi ett helt gäng hästar, flera av dom var rätt trötta och sega när vi började. Undrar om det är lite hösttrötthet med fällning och växlande väder som är boven?
 
Bea släppte vi bara lös, hon har ju varit lite knackig efter en sträckning men såg nu helt ren ut, dock ingen hoppning för henne. Satine hade verkligen fattat uppgiften nu och gjorde det jättebra! Zippin har utvecklats till en riktig hopphäst och gled över i full fart, igår hoppade hon 1.05 med lätthet! Av mina fick Grå hoppa först, hon var med mest för att få lite omväxling men hoppade fantastiskt bra. När vi hade höjt sista gången så stannade hon, hon är ju egentligen lite feg i hoppningen, men vi lät henne gå på samma igen men drev mycket vilket gjorde att hon tog sitt lilla mod till fånga och hoppade! Det blev ett stort språng med säkert tre decimeter till godo, och då var hindret ändå 1.15!
 
Nisde kom lagom till fikapausen, och åkte sen direkt efter den, men vi hoppade även Wasabi och Dajmen. Wasabi ville mest visa sina fina trav först men hoppade sedan helt okej nästan upp på visningshöjd. Dajmen var inte alls i form och fick bara hoppa lågt, runt metern, och känna att det var lätt och roligt.
 
Sen middag och i väg på lektioner och så hade hela den dagen gått också!
 
Satine!
 
Grå, som ju nästan är vit nu, vilar mellan språnget!
 
Wasabi visar upp sin trav!
 
Den här bilden hade blivit häftig om det inte hade blivit fel i exponeringen. Kolla bakbenen! 
 
Wasabi uppställd! 
 
Och Dajmen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0