Lönefredag!

Lönefredag igår, inte helt oviktig dag men faktiskt oväntat lugnt på affärn.
 
Efter jobbet var det bara att kasta sig i väg och köra hem eftersom det stod en lastbil med balar hos mig. Våran ursprungliga plan om avlastning fungerade inte men hjälp var på väg. Hästarna blev nöjda när de inte bara fick provsmaka nya höet utan flockarna fick även bal i hagen och nu är det fri tillgång som gäller för dom framöver. Mycket orättvist tycker Lemonaden som ju går i ensamhage och straffhage efter rymningarna, hon fick orimligt lång hals när kompisarna i grannhagen fick en hel bal.
 
Sen stekte jag och Nisse upp några hamburgare, Linda följde med och drack kaffe innan vi åkte tillbaka till stallet för att rida. Jag red ett varsitt dressyrpass på nåde Clarinett och Chokladen som uppladdning inför helgen. Clarinett red jag samtidigt som Linda red Bea, Clarinett kändes jättefin i traven men galoppen hittade jag inte något tryck i, förhoppningsvis får jag hjälp med det på dagens träning. Chokladen fick gå programdelar och jag rd igenom LC:1, och kan konstatera att vi har mycket kvsr att jobba med i vinter men söndagens tävling är ju mest miljöträning och att prova på att vara på tävling. Hon är väldigt ostadig i kontakten just nu och formen växlar mellan låg och lite högre, vi är nog i en utvecklingsfas, och i galoppen kan inte hennes matte hålla ordning på sin kropp så det är inte helt lätt.
 
Sent innan jag var klar, nu lördagsmorgon med regn. Tråkigt nog ska det regna hela dagen och jag som har så mycket att göra innan jag ska på träning!
 
Chokladen efter gårdagens ridning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0