Jobbhelg igen!

Ja ha då var det jobbhelg igen!
 
Igår innan jobbet så tog jag Zippin i töm med en förhoppning om att hitta samma känsla som när jag longerade i onsdags. Nu kom vi inte riktigt dit men hon var betydligt mer balanserad och bärig än hon varit tidigare, speciellt i galoppen. Sedan red jag Grå, har en dressyrsadel hemma på prov som är till salu väldigt billigt. Den låg inte superbra på Grå, men helt okej och hon verkar vara nöjd med den, själv gillade jag den jättemycket och hoppas på att den ska passa på fler av hästarna.
 
Sen jobb på Ica, rätt mycket där som alltid på fredagar. Snabb middag hemma med färsk pasta och färdiga köttbullar, för att snabba till stallet där jag tog Juliette i töm åt Paula och även tittade lite på Bea som troligen sträckt sig och är lite stel. Jag gjorde även bakbromsträningen med Lemonaden innan nattning av hästarna, och sen kikärtschips som fredagsmys. Har ni testat Olws kikärtschips med chilismak? Goda om man inte äter för många samtidigt!!
 
Grå med sadeln
 
Sadeln efter ridningen, den släpper lite bak men sedan tidigare har jag märkt att Grå gillar sadlar som egentligen är lite för vida och lite för svängda för henne. Varför vet jag däremot inte.
 
Syskonsiesta! Chokladen, Dajmen och Wasabi har förmiddagsvila. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0