Hylljakt!

Inte så ofta, men ibland lämnar jag skogen för civilsamhället och jag ångrar mig nästan varje gång.. Men nu behövde jag ju en hylla, håller på att tvätta alla täcken och behöver någonstans att förvara dom sen så jag får lite ordning. Efter att ha skjutit på det hela sommaren så var det nu dags att ta tag i det.
 
Började dock hemma, först med att tvätta ett par täcken och sen med att tömköra Satine. Sen skulle jag rida Grå, jag misstänkte att hon skulle vara småstökig eftersom hennes flock går på grannfastigheten och hon ju är väldigt flockberoende. Dock var hon oväntat lugn när jag tog upp henne från hagen och gjorde i ordning, men jag fick igen det sen. För på väg upp till banan slog blockeringen till på henne, och hon blev rejält stökig. Trots att jag longerade, gick med henne och gjorde två försök att rida så fick jag ge upp, hon var okontaktbar från ryggen och bara stod eller backade, helt tom i munnen och tog ingen skänkel. Jag vet ju att hon kan bli så här, bara jobba på så blir det bättre med några gångers jobb.
 
Sen red jag ut Clarinett och travade och galopperade på grusvägen, innan hem för ombyte och fika, och i väg till Sundsvall. Men tror ni att hyllan fanns?
 
Den var på extrapris denna vecka men jag hade kollat tillgången på nätet innan och då fanns den i butiken i Sundsvall, men inte när jag kom fram... Köpte en annan hylla så får vi se om jag blir nöjd, men visst är det typiskt? Det blev ingen lång sväng i stan, förutom hyllan köpte jag en regnjacka, två grimskaft och annars mest sånt man köper annars med som kraftfoder, bröd och duschcreme. På vägen hem stannade jag på ett ställe och hade en lektion, så sen var det mörkt när jag kom hem. Nu ny dag och nya projekt att ta tag i.
 
Flickorna på sensommarbete

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0