Höstväder!

Igår var det skitväder, först massor av regn på nattensom fortsatte en bit in på dagen och sen rejäl blåst ända fram till kvällen. Jag hade redan innan planerat för det och inte tänkt göra så mycket med hästarna.
 
Så i stället satte jag ihop hyllan och packade upp lite täcken och tvättade tre täcken. Jag longerade i alla fall Zippin, och fick en liten aha-upplevelse mitt i stormen då hon för första gången började sätta ihop sig, bära sig och trava lite uppåt och inte bara springa framåt. Väldigt fascinerande att se, och jag har inte kommit dit med henne förut, i alla fall inte så här tydligt, varken i ridningen eller tömkörningen. Även galoppen blev mycket mer balanserad, och hon dom verkligen bara brukar vilja springa ifrån allt jobb i lina. Roligt när något släpper sådär!
 
Sen gjorde jag ett ryck hemma och skurade taket, och det mesta av väggarna, i badrummet med diskmedel. Det behövdes verkligen!!! När Nisse kom från jakten så åkte vi och hämtade två höbalar, jag väntar på att få några lass hemkört men det blir inte förrän nästa vecka tidigast. Vi köpte med oss pizza på hemvägen så när hästarna var nattade så blev det sen middag.
 
Nu hoppas jag på bättre väder och mer hästjobb i dag även om det nog är både kyligt och blåst i dag med! Dags att plocka fram vinterkläderna snart! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0