Hinner inget!

Jag tycker inte att jag hinner någonting, i alla fall inte tillräckligt mycket! Försöker fokusera på det jag hinner, i stället för det jag inte hinner, men det är ju inte så lätt. Men det här har jag hunnit i dag:
 
Återställde stonas hage först efter att de fått betat runt banan och sedan tog jag Satine först. Henne longerade jag först med inspänning och satt sedan upp och skrittade lite, och gjorde start och stopp. Inte lika tveksam i dag som i tisdags men det går både framåt, bakåt och runt utan att jag kan styra det riktigt. Blir nog bra till slut.
 
Red sedan dressyr på Clarinett och sedan Chokladen. Clarinett fick jobba mycket i galopp och just nu är vänster galopp bättre än höger, och det var längesedan! Chokladen har av hoppningen hittat en växel till i både galopp och trav och var riktigt rolig att rida. Sist fick Dajmen gå bakbromsträning.
 
Planen var att jag skulle hjälpa Nisse att ta hem två ston som gå på bete hos Paula, men när vi kom dit var hästarna borta! De hade sybts i hagen en halvtimme innan men det hade nog varit besök av älg och hund där på dagen för stängslet var river en lång bit. Nisse hittade dom vid en sommarstuga så till slut kom de gem i alla fall. Men jag var sen och hann bara värma en rulle risgrynsgröt till mat innan jag åkte på lektioner. Så det var vad jag hann med, nu ladda för jobbhelg! 
 
Min fina Choklad  efter ridning!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0