Fredagshoppning!

Äntligen helg!
 
Igår först Ica-jobb där varorna kom sent vilket gav en lugn förmiddag med väntan och sen massor av jobb sen. När jag kom hem så gjorde jag lättsam mat med färdig potatisgratäng och till det lövbiff. Och sen till stallet.
 
Jag hoppade Chokladen igen, själva hoppningen är dels väldigt lågt, och sen är det inte snyggt och vi river massor. Men galoppen blir verkligen så mycket bättre på henne av hoppningen så jag tror att det är värt det! Hon har lätt att korta upp sig och bli stum och kort i galoppen men igår släppte hon och kunde galoppera på i lätt sits utan att behöva stöd av drivning. Så även om det inte känns jättebra så tror jag att det är bra för henne!
 
Sen longerade jag Satine, och gjorde lite förbereda övningar för ridning. Jag gick vid sidan och "red" och stod i en stigbygel och startade och stannade, det senare är svårt på henne eftersom hon ör helt rund över ryggen så snurrar sadeln snabbt när vikten kommer i en stigbygel. Själva jobbet gjorde hon dock bra, satt även upp några gånger.
 
 Nu är det lördag och i eftermiddag har jag hoppträningar så det är bäst att sätta fart så jag hinner något annat innan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0