Dis och dimma!

Dimmigt och molnigt, inte utan att jag saknar solen!
 
Lugn förmiddag igår, det behövs ibland och sen fick jag rätt bra fart och hann med mycket, dock kanske inte det jag skulle göra... Jag målade i alla fall klart det lilla som var kvar på lösdriften, stolpade om en del av hagen som hör till den och försökte elda upp dåligt hö sen i våras. Det sista gick dock sådär för det var för blött. Nisse hjälpte mig att kolla på ridbanelyset och vi konstaterade att säkringen gick direkt så antagligen kortslutning, troligen i strömbrytaren pga regnet i helgen. Så jag behöver hjälp av någon elektriker tyvärr. Bar även in den möbel som jag köpt begagnad, är någon form av leksaksförvaring som kommer vara perfekt för mina benskydd och sånt.
 
Hästjobbet blev tömjpbb med Lemonaden, Satine fick först gå i töm med sadeln och sedan red jag lite. Förutom att bromsen inte alltid tar så går det rätt bra. Red även Zippin, men longerade lite först eftersom hon var så spänd i helgen. Inte spänd igår men rejält sur i början, blev faktiskt lite bättre sen men hon har mycket humör och är inte direkt diskret med det.
 
Hemmagjord pizza till middag, och sen tillbaka till stallet. Longerade Dajmen och sen tömkörde Juliette åt Paula. Och efter det var det ju mörkt och utan belysning så var det ju lika bra att göra kväll!
 
Trötta prinsessor!
 
Lemonaden i töm! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0