Uppehåll!

En dags uppehåll och nu regnar det igen!!! Att det inte tar slut på regndroppar...
 
Igår förmiddag så tömkörde jag Zippin och Satine. Zippin fick jobba över höga travbommar och Satine fick börja lite på banan och sen tömkörde jag upp en bit i skogen så hon fick gå över dike, genom grenar och buskar, detta som förberedelse för att rida ut.
 
Sen packade jag om bilen med Chokladens grejer och tog fikapaus. Nästa ryck i stallet så gjorde jag bakbromsträning med Grå, tanken är att jobba med det nu för att få ordning på det där bakbenet där muskeln är skadad, och sedan lastade Chokladen och åkte på dressyrträning med henne. När jag gjorde i ordning och gick med Chokladen på träningen tyckte jag inte att hon var så väldigt spänd men när jag satt upp så var hon så spänd att hon bara kastade sig runt. Jag satt av och longerade, när jag började om så var hon fortfarande spänd men vi skrittjobbade för att få henne att släppa, hon var så pass spänd att hon hoppade till när Sara skrattade i min hörsnäcka, precis när hon började släppa och Sara sa åt mig att trava så drog någon upp plåtporten! De ville hämta fyrhjulingen som stod i ridhuset, så jag satt av igen och när jag kom igång igen sen så blev det faktiskt bättre och innan träningen var över var hon faktiskt riktigt fin i både trav och galopp! Så ett bra avslut i alla fall!
 
Hemma igen så gjorde jag klart i stallet, vi gjorde snabbmat med strips och hamburgare och sedan åkte jag på Hammarn där vi träffades några och drack lite cider och surrade. I dag regnar det igen, och jag är rätt opeppad måste jag säga!
 
Zippin på töm, hon är mycket mjukare i kroppen när hon haft täcke på sig i regnet. 
 
Chokladen på väg!
 
Innan träningen och Chokladen har fått syn på får på andra sidan vägen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0