Säkringsjakt!

Dagen har präglats av strul med säkringar, rätt konstigt ändå då jag egentligen inte ens vill byta en säkring själv...
 
Direkt när jag kom till jobbet, efter att ha jobbat Grå i töm, så var det kaos. Precis när jag kom dit så hade de nämligen just upptäckt att kassan var strömlöst och att en säkring gått. På Ica finns det säkringar på många olika ställen, inget är uppmärkt, och bland annat i ett litet förråd utanför butiken. Såklart var det där säkringen satt, och innan vi konstaterat det, fått tag i nyckeln och bytt den hade vi hunnit haft öppet en halvtimme! Men som tur var kunde vi koppla om strömmen till kassan så det bara var första minuterna vi var utan kassan.
 
Hemma igen och efter pytt i panna till mat då skulle jag försöka koppla förbi strömbrytaren på banan för att få lite lyse i alla fall. Det gick inte så bra utan säkringen gick, som den visade sig vara jordfelsbrytaren. Men egentligen var det bra för nu visade det sig att problemet inte är strömbrytaren utan en av lamporna. Så med hjälp av Nisse så gick jag igång ridbanebelysningen om än lite sämre än vanligt, men betydligt bättre än ingen!!!
 
Så då red jag dressyr med Chokladen, och vad gör det att det är sent, regnar och banan är halvmörk när hästen är så fantastiskt fin? Bra avslutning på dagen, nu ser jag fram emot morgondagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0