Oktober!

I fjol snöade det 1 oktober, det har det som tur var inte gjort i dag utan varit mer "utan jacka-väder". Tur det för jag har massor kvar att göra innan snön, men sen vill jag ha tidig snö och mycket snö!
 
I dag plockade jag ner lite av en sommarhage innan jag började med hästjobbet. Först tog jag Lemonaden i töm och sen Satine som planen var att göra som tidigare dagar men i skogskanten. Hon var galet frustrerad redan när jag började och det blev inte bättre av att vi inte var på banan. Fick henne dock att styra fint runt träden i tömkörningen efter lite jobb men när jag skulle börja klättra upp på henne var hon trött, otålig och så frustrerad att hon bara for runt och skrapade med frambenet! Tog det väldigt lugnt och bara jobbade med att hon kunde stå still med mig på, gick bra till slut. Mycket energier i den hästen!
 
Sen skulle jag longera Dajmen men hon var svullen i ett ben så vi tränade i stället på att spola ben, och jag kunde ju konstatera att hon inte var halt i alla fall när hon galopperade runt mig! Wasabi fick göra bakbromsträning innan jag jobbade Bea i töm åt Linda.
 
Köttfärssås med färsk spagetti till mat och sedan i väg på lektioner. Nu väntar jobbhelg på Ica och förhoppningsvis lite hästjobb!
 
Satine tömkörs runt träd!
 
Bildbevis på att jag kunde sitta på henne och att hon var avspänd! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0