Mot mörkare tider!

Jag gillar inte mörkret, och i morgon blir det vintertid och ännu mörkare kvällar... Nu två dagar med lite bättre väder, men i morgon väntar mer regn igen. 
 
Igår jobbade jag, efter jobbet och middag så var Lindas bror, som är elektriker, i stallet och bytte en lysrörsarmatur i garaget. När det var klart så tog jag in Wasabi, repeterade uppsittning vid boxarna och skrittade även lite smått. 
 
I dag har jag börjat sätta igång hästarna som blev vaccinerade i onsdags, i alla fall några av de. Chokladen har varit varm och svullen i ett ben, är lite kvar fortfarande så hon får någon dag extra vila och så tar jag några i morgon. Tömkörde i alla fall Lemonaden först, höll till ute i gräset eftersom det var fruset på banan. Satine red jag i skogskanten och styrde runt träd, och även Zippin fick göra det plus lite jobb på volt ute på gränset. Clarinett skrittade jag ut i skogen och till sist så fick även Grå jobba i töm på gräset. 
 
Sen middag, älg och klyftpotatis, och efter nattning av hästar så packade vi älgkött. Nu ladda för mörkare tider! 
 
Jag och Lemonaden tog en selfie i dag. Hon hann även dra av luvan från jackan och ha både grimskaftet och en vante i munnen! 
 
Tömkörning! 
 
Lemonadens bakdel! 
 
Grå tömkörs ute i gräset! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0